Lamcol logo

Bedrijf

Walexpo Libramont
Postal Bettembourg

Lamcol, gespecialiseerd in de productie en montage van gelamelleerde houten constructies, is reeds meerdere decennia toonaangevend in de sector. Jarenlange ervaring met het product en de voortdurende gedrevenheid om de technische en architecturale evolutie te volgen, maakt Lamcol tot een absolute koploper.

Onze gelamelleerde houtconstructies worden vervaardigd uit naaldhout, afkomstig uit duurzaam beheerde noordelijke bosgebieden. Lamcol is een FSC én PEFC gecertificeerd bedrijf. Moderne productietechnieken en strenge kwaliteitseisen waarborgen de bijzondere producteigenschappen en maken het gelamelleerd hout tot een volwaardig, competitief, duurzaam en esthetisch bouwmateriaal. Onze producten worden gecertificeerd door de technische keurmerken ATG en KOMO.

Voortduren op zoek naar nieuwe mogelijkheden staat een ruim team van ingenieurs en ervaren technici in voor het ontwerp, de berekening, de fabricage en montage. Zij staan ten dienste van architecten en studiebureaus vanaf de ontwerpfase tot en met het uitvoeringsdossier.